Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrior czy Archer?

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Jestem nowy w Tera i zastanawiam się jaką klasą grać. Myślę nad Warriorem i Archerem. Bardziej mi zależy na pvp 1 vs 1. Jaka klasa będzie do tego lepsza? A może jakąś inną polecacie klase pod pvp?

Opublikowano

Nie polecam ci warriora. Sam wbiłem 43lvl i z najlepszą możliwą bronią na tym lvl, ledwo co ściągam 20% hp przeciwnika, a już nie wspomnę o klasach leczących. Wybierz pomiędzy archerem, slayerem a barserkerem.

Opublikowano

Bardziej pomocna okazałaby się opinia przy warriorze 65lv.

A prawda taka, że z odpowiednim ekwipunkiem i manewrowaniem skillami położysz przeciwnika bez względu na klasę.

Opublikowano

Dzięki za wszystkie odpowiedzi. A mam jeszcze jedno pytanie. Czy na serwerze pvp można atakować graczy kiedy sie chce? Trzeba to jakąś włączyć czy jak?

Opublikowano

Dzięki za wszystkie odpowiedzi. A mam jeszcze jedno pytanie. Czy na serwerze pvp można atakować graczy kiedy sie chce? Trzeba to jakąś włączyć czy jak?

Tak możesz atakować wystarczy,że włączysz takiego skilla.Doistaniez go na 13 lv chyba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...